Munkaruha modellek, munkaruházati katalógus Human Standard

Meghatározó munkaruha modelljeink kialakításában az általános használhatóságot vettük figyelembe, az alapmodellektől haladva a bonyolultabb, speciálisabb igényeket kielégítő darabokig.
Munkaruha a munkahelyen
A HUMAN STANDARD-nál a nadrágoktól kezdve megtalálhatók a kantáros nadrágok, overallok, rövid ingkabátok, dzsekik, köpenyek.
Anyagválasztásban előtérbe helyezzük a 100% pamut alapanyagot, mely kiváló fiziológiai tulajdonságai mellett, jó színtartósággal és mosásállósággal rendelkezik, ezzel biztosítva viselőjének a magas szintű komfort érzetet a használat és a tisztítás területén.
Természetesen igény szerint gyártunk kevertszálú alapanyagból is, melynek döntő százalékú pamut összetevője garantálja a komfort érzetet, de műszáltartalma megfelel a nagyobb mechanikai igénybevétel támasztotta követelményeknek is.
Munkaruha modelljeink díszítettségében visszafogottak, de szándékaink szerint kitűnő vázat biztosítanak ahhoz, hogy a megrendelő speciális igényeit erről az alapról indítva kielégítsük.
Szombathelyen rendelkezünk hímzési és filmnyomási kapacitással is, amelyek biztosítják a munkaruházat lógóval való ellátását.
 
 
Munkaruha katalógusunk letölthető itt: Munkaruha katalógus

 

Formaruha

 

A kreatív feladatok közül kiemelkedik az igényes, egyedi formaruhák tervezése.
Olyan öltözéket készítünk, amelyben viselőjük jól érzi magát, mert anygválasztásával és fazon kialakításával elégedett.
Hímzett fornaruha logo
A komfortos, divatos modellekben könnyű a munkaidőt is hasznosan eltölteni.

A formaruha a versenyben magasra emel.
Felhasználói a következő csoportok: iskolák, bankok, reptéri szolgálatok, szállodai recepciók, vagyonvédelmi vállalkozások, utazási irodák, befekteési tanácsadók, egyesületek, klubok, légitársaságok.

Munkaruha

 
A legsokoldalúbb feladatot adó munkát megfelelő munkaruha elkészítése adja.
A meghatározott feltételek sokszor kompromisszumok árán teljesülnek, mert a felhasználási igények és az anyagi lehetőségek nincsenek a gyártási költségekkel összhangban.
Mindig a minőségi megoldásokban gondulkodunk, mert a rövidtávú problémamegoldás általában elégedetlen megrendelőket eredményez. A legfontosabb az elégedett munkaruha használó, mert végső soron az ő véleményén keresztül realizálódhat az ismételt munkaruha vásárlás.
A legnagyobb volumenű szegmens: a munkaruha.
A végfelhasználó kényelmes, tartós, jól tisztítható és biztonságos öltözetet vár el a munkáltatótól. Nagyon sok munkakörben a dolgozót kötelezően meg kell védeni a munkafolyamatok során felmerülő káros hatások ellen. A mezőgazdaság és az ipar területén keletkező munkaruha igények széles lehetőséget kínálnak a gyártók számára.
 

Egyenruha

 
A nemzetközi és hazai tenderkiírások kapcsán lehetőség van a mennyiségi és minőségi egyenruha készítésére.
Nagyon magas megrendelői és használati igényeket kell piacképes áron kielégíteni.
Az egyenruhák  meghatározott kialakítási paraméterekkel rendelkeznek.
Ez a hazai tőkeszegény vállalkozások számára, a nem megoldható finanszírozás miatt, nem egyszerű feladat.
Mégis törekedni kell a fegyveres és civil szolgálatok pályázatainak megnyerésére, mert hosszútávú és nagy volumenű munkaellátottságot biztosítanak, ami ebben a piaci szegmensben már-már csodának számít.