Munkaruha, formaruha ipari és mezőgazdasági munkások számára

Munkaruha gyártásunkat a megrendelőink igényei szerint alakítjuk. Nem csak az ipari és a mezőgazdasági munkások védő és munkaruha követelményeinek kívánunk megfelelni, hanem a gazdasági szolgáltatások számára is biztosítunk öltözéket.
A vendéglátás és egészségügyi szolgáltatások színvonalas kiszolgálását mindig az igények szerint aktualizáljuk.
A szállodaipar és a vendéglátás számára formaruhával látjuk el a vendégekkel közvetlen kapcsolatba kerülő személyzetet, londinereket, recepciósokat, pincéreket, pultosokat, de nem feledkezünk meg a szakácsokról sem. A konyhai kiszolgálók és takarítók számára is kényelmes viseletet biztosítunk.
Az egészségügy szakterületeire kínálunk az orvosok és ápolók számára az egészségügyi elvárásoknak megfelelő textíliából, kiválóan fertőtleníthető és tisztítható öltözéket. Kielégítjük a klinikák, fogászatok és az egészségügyi szolgáltatásokhoz kapcsolódó vállalkozások magas szintű elvárásait is.
Munkaruházat felhasználói
Magyarországon is kialakult a kiemelkedő színvonalú gazdasági és szolgáltatói szervezeteknek az az igénye, hogy munkavállalóik öltözék szerint is jól elkülöníthetők legyenek, önálló arculattal rendelkezzen a munkaruha parkjuk. A magas szintű használhatósághoz kapcsolódik a reklám érték is. Ezeket az elvárásokat egy kreatív, rugalmas és rövid átfutású gyártás előkészítés biztosítja Sszombathelyen. Az állandó innovációnknak köszönhetően a forma- és munkaruha előállításunk biztosítja a gazdaság minden területén a lehető legszélesebb lefedettséget. 
Jelentős szegmens a formaruha piacon az egyenruhák gyártása. Az egyenruhák felhasználói az állami szektoron kívül a különböző biztonsági- és vagyonvédelmi cégek.
Itt meghatározott formai és minőségi követelményeknek kell megfelelni. Több hazai és külföldi tender alvállalkozójaként gyártási tapasztalatok birtokában vállalkozunk ezekre a feladatokra is.

Formaruha

 

A kreatív feladatok közül kiemelkedik az igényes, egyedi formaruhák tervezése.
Olyan öltözéket készítünk, amelyben viselőjük jól érzi magát, mert anygválasztásával és fazon kialakításával elégedett.
Hímzett fornaruha logo
A komfortos, divatos modellekben könnyű a munkaidőt is hasznosan eltölteni.

A formaruha a versenyben magasra emel.
Felhasználói a következő csoportok: iskolák, bankok, reptéri szolgálatok, szállodai recepciók, vagyonvédelmi vállalkozások, utazási irodák, befekteési tanácsadók, egyesületek, klubok, légitársaságok.

Munkaruha

 
A legsokoldalúbb feladatot adó munkát megfelelő munkaruha elkészítése adja.
A meghatározott feltételek sokszor kompromisszumok árán teljesülnek, mert a felhasználási igények és az anyagi lehetőségek nincsenek a gyártási költségekkel összhangban.
Mindig a minőségi megoldásokban gondulkodunk, mert a rövidtávú problémamegoldás általában elégedetlen megrendelőket eredményez. A legfontosabb az elégedett munkaruha használó, mert végső soron az ő véleményén keresztül realizálódhat az ismételt munkaruha vásárlás.
A legnagyobb volumenű szegmens: a munkaruha.
A végfelhasználó kényelmes, tartós, jól tisztítható és biztonságos öltözetet vár el a munkáltatótól. Nagyon sok munkakörben a dolgozót kötelezően meg kell védeni a munkafolyamatok során felmerülő káros hatások ellen. A mezőgazdaság és az ipar területén keletkező munkaruha igények széles lehetőséget kínálnak a gyártók számára.
 

Egyenruha

 
A nemzetközi és hazai tenderkiírások kapcsán lehetőség van a mennyiségi és minőségi egyenruha készítésére.
Nagyon magas megrendelői és használati igényeket kell piacképes áron kielégíteni.
Az egyenruhák  meghatározott kialakítási paraméterekkel rendelkeznek.
Ez a hazai tőkeszegény vállalkozások számára, a nem megoldható finanszírozás miatt, nem egyszerű feladat.
Mégis törekedni kell a fegyveres és civil szolgálatok pályázatainak megnyerésére, mert hosszútávú és nagy volumenű munkaellátottságot biztosítanak, ami ebben a piaci szegmensben már-már csodának számít.